Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Bedrijfswebsite

Wat is Web Building?

Stap binnen in de digitale wereld van mogelijkheden met onze web building service. Wij creëren meer dan alleen websites. Onze zorgvuldig gebouwde online websites stralen professionaliteit uit en bieden een 24/7 toegankelijke, wereldwijde ontmoetingsplaats. Een website is niet alleen een digitaal visitekaartje; het opent deuren naar nieuwe kansen, vergroot je markt en faciliteert directe communicatie met je (nieuwe) klanten. Laat ons jouw online verhaal vormgeven, waar elke klik een nieuw hoofdstuk onthult en jouw digitale aanwezigheid transformeert.

+
Sterren
+
Succesvolle projecten
+
Sterren
+
Succesvolle projecten
+
Experts

Nieuwe website nodig? Plan een GRATIS sessie in!

Waarom kiezen voor onze Web Building service?

01
01
SEO-Geoptimaliseerd

Een goed geoptimaliseerde site vergroot de zichtbaarheid op zoekmachines, waardoor potentiële klanten u gemakkelijker kunnen vinden.

02
02
Betrouwbare hosting

Uw website wordt gebouwd met behulp van moderne technologieën en gehost op betrouwbare servers. Dit zorgt voor een optimale werking van de website.

03
03
Responsieve website

Een toegankelijke website voor ieder. Wij zorgen ervoor dat uw website soepel werkt op desktops, tablets en smartphones onderweg en overal.

04
04
Verhoogd conversieratio

Een aantrekkelijk ontwerp en duidelijke inhoud moedigen bezoekers aan om langer te blijven en acties te ondernemen, wat leidt tot een verhoogd conversieratio.

AP Truck Tyres

”NextBrands heeft onze site op een professionele manier in mekaar gezet. Goede communicatie met Kaj en Senna. Zeker een aanrader!”

Martijn Pul van AP Truck Tyres

AP Truck Tyres

”NextBrands heeft onze site op een professionele manier in mekaar gezet. Goede communicatie met Kaj en Senna. Zeker een aanrader!”

Martijn Pul van AP Truck Tyres

Vraag hieronder een offerte aan.

Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang binnen enkele uren een voorstel in je mailbox!

Reviews

Wat andere
Zeggen over onze
Onderneming?

Steef van den Berg
Vanaf de eerste dag was er een klik en die is er nog steeds. Een goede en betrouwbare samenwerkingspartner die hun missie; "De website online krachtiger te maken" volledig nakomen. Hoop nog jaren met hun samen te werken.
Steef van den Berg
SalesSpot
Folkwin
Ik ken dit jonge ambitieuze bedrijf als zeer betrouwbaar. Jongens die met je meedenken maar ook doen. Naast het adviseren en ondersteunen op een hoogwaardig niveau zijn het bovenal vakmensen welke op jonge leeftijd de kennis van de markt zich eigen hebben gemaakt. Een bedrijf met toekomst.
Folkwin
Manager
Jimmy Middendorp
Kaj en Senna van NextBrands zijn waanzinnig positief, enthousiast en leergierig. ik heb het genoegen gehad om met deze jonge, maar wijze heren te mogen samenwerken en ik heb ongelofelijk veel dankbaarheid voor de stappen die we samen hebben gemaakt. Ik zou zij dan ook ten zeerste aanraden en ik kijk vooral naar uit om vaker in de toekomst samen te werken.
Jimmy Middendorp
Oprichter Media Ways Group
Demi Houtveen
De samenwerking met Nextbrands ervaar ik als zeer prettig. De communicatie verloopt snel en soepel en er wordt makkelijk geschakeld en samen naar oplossingen gekeken! Een samenwerking waar je samen beter van wordt 🙂
Demi Houtveen
Freelancer
De Zeven
Fijn samenwerken met de toppers van Nextbrands. Duidelijk en transparant in de communicatie. Daarnaast leveren ze werk boven verwachting. Aanrader!
De Zeven
Tour-organisatie
Martijn Pul
NextBrands heeft onze site op een professionele manier in mekaar gezet. Goede communicatie met Kaj en Senna. Zeker een aanrader!
Martijn Pul
Eigenaar AP Truck Tyres
Rene Mensink
Leuk bedrijf met persoonlijke aanpak en kennis van zaken. Zijn bekend met de hedendaagse trends op het gebied van marketing.
Rene Mensink
Eigenaar Mensink Auto