Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Aangenaam!

Maak kennis
Met ons
Gedreven team

“Verenigd in passie, grenzeloze prestaties!”

Ervaren specialisten

Ons team

We hebben ervaring met vele MKB-Bedrijven en staan klaar om een gerichte strategie en plan te ontwikkelen die perfect bij jouw brand en onderneming past.

Senna Holtrop

Senna Holtrop

Mede-eigenaar - Chief Creatief
Kaj van den Berg

Kaj van den Berg

Mede-eigenaar - Adviseur
Reviews

Wat andere
Zeggen over onze
Onderneming?

Steef van den Berg
Vanaf de eerste dag was er een klik en die is er nog steeds. Een goede en betrouwbare samenwerkingspartner die hun missie; "De website online krachtiger te maken" volledig nakomen. Hoop nog jaren met hun samen te werken.
Steef van den Berg
SalesSpot
Folkwin
Ik ken dit jonge ambitieuze bedrijf als zeer betrouwbaar. Jongens die met je meedenken maar ook doen. Naast het adviseren en ondersteunen op een hoogwaardig niveau zijn het bovenal vakmensen welke op jonge leeftijd de kennis van de markt zich eigen hebben gemaakt. Een bedrijf met toekomst.
Folkwin
Manager
Jimmy Middendorp
Kaj en Senna van NextBrands zijn waanzinnig positief, enthousiast en leergierig. ik heb het genoegen gehad om met deze jonge, maar wijze heren te mogen samenwerken en ik heb ongelofelijk veel dankbaarheid voor de stappen die we samen hebben gemaakt. Ik zou zij dan ook ten zeerste aanraden en ik kijk vooral naar uit om vaker in de toekomst samen te werken.
Jimmy Middendorp
Oprichter Media Ways Group
Demi Houtveen
De samenwerking met Nextbrands ervaar ik als zeer prettig. De communicatie verloopt snel en soepel en er wordt makkelijk geschakeld en samen naar oplossingen gekeken! Een samenwerking waar je samen beter van wordt 🙂
Demi Houtveen
Freelancer
De Zeven
Fijn samenwerken met de toppers van Nextbrands. Duidelijk en transparant in de communicatie. Daarnaast leveren ze werk boven verwachting. Aanrader!
De Zeven
Tour-organisatie
Martijn Pul
NextBrands heeft onze site op een professionele manier in mekaar gezet. Goede communicatie met Kaj en Senna. Zeker een aanrader!
Martijn Pul
Eigenaar AP Truck Tyres
Rene Mensink
Leuk bedrijf met persoonlijke aanpak en kennis van zaken. Zijn bekend met de hedendaagse trends op het gebied van marketing.
Rene Mensink
Eigenaar Mensink Auto